avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Va deranjez cu o întrebare referitor la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Va deranjez cu o întrebare referitor la pensie. ...

Bună ziua. Va deranjez cu o întrebare referitor la pensie. Pana în decembrie 2024 am fost pensionar anticipat parțial când am împlinit vârsta de 65 ani când teoretic am trecut la pensie limita de vârstă. Urma sa primesc automat, după spusele unui angajat de la CNPP, pensia fără penalizare. Dar nici acum nu sa întâmplat. Menționez ca am făcut cerere de trecere de la parțial la pensia întreaga. Ce pot face. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:02, 29 Mai 2025
Trebuie doar să așteptați și să puneți presiune pe casa locală prin intervenții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna noiembrie 2024 am facut cerere la casa de ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, In luna noiembrie 2024 am facut cerere la Casa de Pensii a Sectorului 5 pentru trecerea mea la pensie de limita de varsta. Mentionez ca in 2023 am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala si reducerea varstei standard de pesionare Nechita Manuela Nechita Manuela Buna ziua, Am o nelămurire si sper sa primesc un raspuns avizat: De reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani fără penalizare pentru persoanele ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata broscatani broscatani buna, as vrea si eu sa stiu daca pensie anticipata se recalculeaza dupa o anumita perioada sau ramane cu acea penalizare de 5 ani pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)