avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! În legătură cu sporul de weekend,de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! În legătură cu sporul de weekend,de 1%.. Acest ...

Bună ziua ! În legătură cu sporul de weekend,de 1%..
Acest 1% se acorda ptr fiecare oră de weekend,sau e o sumă fixa lunara?Eu sunt plătită cu salariul minim pe economie și primesc doar 41 de lei lunar(brut) ,indiferent de câte ore lucrez în weekend.Este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 30 Mai 2025
Exact asta întrebam,dacă este normal sa primesc 41 lei ptr 5 ture(de câte 12 ore).
Da, este corect daca nu se mentioneaza altfel in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de weekend Anamaria* Anamaria* Buna! Am o nelămurire si poate ma ajuta cineva. M-am angajat recent la o firma de It unde programul este 24/7 deci lucrez in ture cu weekenduri si nopti. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori sa va intreb care este tariful orar net , ... Morisca10 Morisca10 Buna ziua , As dori sa va intreb care este tariful orar net , calculat la salariu minim pe tara , mai precis cat ar trebui sa platesc ora neta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre sporul de "weekend". codul muncii ... carmen.herlicska carmen.herlicska Buna ziua! Este vorba despre sporul de \"weekend\". Codul muncii zice ca trebuie aplicat un spor la salar. Nu se specifica cat. Intrebarea este daca e un ... (vezi toată discuția)