avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in cazul in care nu exista mijloc de transpot in comun ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in cazul in care nu exista mijloc de transpot in comun de la ...

in cazul in care nu exista mijloc de transpot in comun de la resedinta de domiciliu pana in apropiere de garnizoana unde trebuie sa fiu prezent ,ce fac?merg pe cheltuiala mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 30 Mai 2025
Gasiti aici detalii
[ link extern ] /
HG intră în vigoare la 45 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari legislatie ssm marianadavid marianadavid Modificarile facute prin Hotărârea Guvernului nr. 767/2016 au intrat deja in vigoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Tehnica legislativa. la ce data intra in vigoare o lege republicata? ContSters61634 ContSters61634 Salut, Am o mică nedumerire, republicarea unei legi la ce data intră în vigoare la data republicării sau tot la 3 zile? Poate pare banal dar am o ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Azi am primit raspunsul negativ la decizia dosarului de pensionare. Se mai poate face contestatie sau trebuie sa merg direct in instanta ? Care este ... (vezi toată discuția)