avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este prevazut ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este prevazut undeva in ...

Buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca este prevazut undeva in legislatie ca primaria si orice autoritate publica sa raspunda la fiecare punct cuprins in sesizarea adresata acesteia. De fiecare data primesc raspunsuri evazive, multe pe langa subiect si fara indicarea legislatiei aferente doar pentru a se achita de obligatia de a raspunde in termen insa fara a lamuri continutul problemei. Cand fac revenire, mi se comunica faptul ca ei au raspuns deja si noua sesizare va fi clasata.

Stiu ca am varianta unei reclamatii administrative sau sa ma adresez instantei de contencios administrativ insa pana acolo ce temei legal ar trebui sa invoc?

Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 19:26, 6 Iulie 2025

Din păcate, în fața instanței, aceasta metoda nu are valoare probatorie. Aveti dreptate cand spuneti ca schimbul repetat de solicitări și răspunsuri este într-adevăr un mod eficient de a crea tensiune, insa ramane singurul mijloc legal care produce rezultate palpabile, nu doar frustrări reciproce.
adriandimitriu a scris:

stiu ca raspunsul meu marginal, dar ati incercat sa solicitati o audienta? schimbul repetat de solicitari si raspunsuri creaza o stare de tensiune intre parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi cerere depusa de doua ori pe saptamana m.geta m.geta Buna ziua Va rog sa-mi exprimati un punct de vedere asupra acestei situatii Sunt functionar public in cadrul unei institutii si responsabil cu legea 544. In ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns sesizare online adrian_tudor89 adrian_tudor89 La data de 16.11.2015 am depus online o solicitare de informatii catre o companie de stat, obtinand un nr. de inregistrare pentru confirmarea depunerii cu ... (vezi toată discuția)
Raspunsul institutiilor statului in urma reclamatiilor, sesizarilor, petitiilor! irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu daca exista vreo lege care sa protejeje institutiile statului, in cazul in care acestea nu vor sa dea un raspuns sau dau un ... (vezi toată discuția)