avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... bună ziua. am fost victima unui accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

bună ziua. am fost victima unui accident rutier

bună ziua. am fost victima unui accident rutier, s-a judecat procesul penal, instanța a dispus plata către mine a unor daune materiale, nu s-a făcut apel la hotărârea judecătorească. cum voi putea intra în posesia sumelor dispuse ca daune materiale de către instanță? trebuie să fac ceva solicitare , undeva? mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:52, 30 Mai 2025
Buna ziua, ar trebui sa incepeti prin a notifica debitorul iar in caz de neconformare, trebuie ceruta executarea silita. Ar fi indicat sa realizati demersurile cat mai repede ca sa nu riscati ca debitorul sa devina intre timp insolvent.
multumesc pentru răspuns. problema e că ... autoarea accidentului era minoră la acea dată, acum după 1 an și 9 luni de la accident a ajuns majoră - la data pronunțării hotărârii judecătorești. oare către cine ar trebui să mă îndrept? către autoarea accidentului? către părinți? ...
ce scrie in hotararea comunicata de instanta?
Trebuie analizata hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere despagubiri asigurator dupa hotararea definitiva Noraminodora Noraminodora Buna ziua, As avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. In urma cu ceva timp am fost victima unui accident rutier, eu fiind pieton. La Curtea de Apel am ... (vezi toată discuția)
Sunt parte vatamata intr-o speta simpla in care prima instanta ... Sepu Sepu Sunt parte vatamata intr-o speta simpla in care prima instanta a dat o hotarare dar s-a facut apel si deja este a cincea amanare a pronuntarii. Speta e usoara ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - despagubiri traianim traianim Recent am fost implicat intr-un accident rutier de neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs din vina personala si a rezultat ... (vezi toată discuția)