avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am firma în curs de deschidere dar între ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am firma în curs de deschidere dar între timp am ...

Bună ziua, am firma în curs de deschidere dar între timp am primit executare silita pentru un credit ne achitat. Datoria la banca îmi va afecta veniturile pe firma? Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:20, 3 Iunie 2025
Dacă sunteți asociat în firma, în anumite conditii și după anumite proceduri, pot fi urmărite dividendele pe care le-ați obține în această calitate. La fel si dacă ați avea salar din firmă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl bob02008 bob02008 Buna ziua, as vrea sa imi deschid un srl cu un prieten. Dar eu am un litigiu cu o banca. Acum un an am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca mobiliara ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)
Nu pot achita un credit olivian anghel olivian anghel Buna ziua. In 2006 am luat un credit de nevoi personale la care am reusit sa platesc ratele pana anul trecut cand am ramas fara venit.Acum am primit de la ... (vezi toată discuția)