avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o ruda care afodt prinsa cu tigari de contrabanda ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o ruda care afodt prinsa cu tigari de contrabanda de politia ...

Am o ruda care afodt prinsa cu tigari de contrabanda de politia rutiera (10000 )de tigarete risca dosar penal? Nu e la prima abatere.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:32, 2 Iunie 2025
Buna ziua

Categoric da. Ar fi bine pt ruda dvs sa ia legatura cu un avocat cat mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Dosar penal contrabanda abcana abcana eu si cu familia mea,vindem tigari de la ucrainieni.ieri am fost prinsi in flagrant de catre jandarmi si politie.ne-au dus la sectie,ne-au facut dosare ... (vezi toată discuția)
Contrabanda tigari taviflavi taviflavi Am fost implicat in contrabanda cu tigari { descinderile din 8 februarie 2011} .As vrea sa stiu cum mi-a calculat serviciul investigatii frauda prejudiciul la ... (vezi toată discuția)