avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua astăzi am fost pentru o adeverință ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua astăzi am fost pentru o adeverință medicală pentru ...

Buna ziua astăzi am fost pentru o adeverință medicală pentru copil și am platit 30 lei fara să mi se de-a bon .....e legal că și copii să platească și fără să emită bon?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 4 Iunie 2025
Nu toate serviciile medicale sunt decontate de Casa de asigurari.
Unele se platesc.
Interesati-va la CAS.
Fara bon..suna a evaziune fiscala, iar pentru taxa puteti intreba si la Colegiul Medicilor din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare adeverinte de la medicul de familie PERESCU ANDREEA PERESCU ANDREEA Buna ziua, Stiti cumva care este reglementarea legala privind taxarea adeverintelor eliberate de medicul de familie? Pana acum am avut nevoie de 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa pt. adeverinte medicale este legala? andrey3396 andrey3396 Salut!Am si eu intrebare ...am fost la medicul de familie sa cer o adeverinta cum ca sunt apt pentru educatie fizica si mi s-a cerut 10 lei ..ciudat mi se pare ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala mimzy mimzy buna ziua o intrebare in data de 31.05 am cumparat ceva in valoare de 3000 lei care ar trebui decontata si am aflat ca ne trebuie si factura fiscala ca sa o ... (vezi toată discuția)