avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizația de transport alternativ eliberata de arr
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizația de transport alternativ eliberata de arr

Bună ziua
Pentru autorizația de transport alternativ eliberata de arr am depus un contract de prestări servicii intre 2 srl-uri,un amic de al meu deține atestat de manager pe firma lui și am făcut un contract de prestări servicii între srl-uri .domnul de la Arr susține ca nu e posibil și îmi respinge dosarul.e legal s-au nu ?jurista care a creeat contractul susține ca e legal
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:58, 4 Iunie 2025
Legislatia prevede că autorizatia se emite dacă solicitantul deține certificatul de competenţă profesională pentru managerul de transport alternativ, în cazul persoanei juridice, ori certificatul de atestare a pregătirii profesionale pentru transportul de persoane în regim de închiriere, în cazul persoanei fizice autorizate, întreprinderii individuale sau întreprinderii familiale, obţinut conform reglementărilor specifice în vigoare. Așadar, nu se poate obține ATA in baza unui contract de prestări servicii cu un srl care deține certificat. Pentru a verifica intreaga situație și a identifica o soluție juridică puteți să apelați la un avocat. O zi bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-am infiintat o societate pentru transport alternativ, ... Bogdann29 Bogdann29 Buna ! , mi-am infiintat o societate pentru transport alternativ, bolt uber, insa eu nu am atestatul pt manager de transport. Un verisor de-al meu detine acest ... (vezi toată discuția)