avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu online ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu online fără ...

Buna ziua

Am achizitionat ca si persoana juridica niste produse prin Emag de la un partener. Am incercat sa fac retur intrucat produsele nu sunt conform asteptarilor. Raspunsul Emag-ului a fost ca partenerul nu accepta retur si imi ofera ei o reducere de pret. Ce pot face in aceasta situatie pentru a-mi recupera banii?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iunie 2025
bibacj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:45, 4 Iunie 2025
Încercați să luați legătura cu partenerul pentru o înțelegere pe cale amiablă (eventual, îi trimiteți o notificare în acest sens). Dacă nu dorește, atunci vă rămâne soluția instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare falsa emag Radumari Radumari Buna seara Am achizitionat un produs de la EMAG pe pfa. Cand a ajuns am constat ca este diferit de ce asteptam. Am solicita retur insa mi s-a spus ca pe ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Emag retur produse sharon sharon Bună ziua!în luna iunie am returnat 2 produse achiziționate de la emag și nu am primit încă contravaloarea acestora.Ce este de făcut? Sa apelez la ... (vezi toată discuția)