avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism vândut cu acte în regulă. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism vândut cu acte în regulă. ITP+RCA+ROVINETĂ+C.V ...

Autoturism vândut cu acte în regulă. ITP+RCA+ROVINETĂ+C.V pe care e scoasă de la taxe si impozite, pe Certificatul de inmatriculare e scris ca am vândut masina la Maria, dar Maria o vinde la Ion fără să o înregistreze nici unul la taxe si impozite. 1-Cum o mai pot radia. 2-Cum întrerup RCA-aul care e pe numele meu. 3-Cum scap de amenzi dacă vin pe numele meu. Mentionez faptul ca iam dat toate actele originale dar mai am copii xerox după ele. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:07, 6 Iunie 2025
1. Nu puteti, nu mai sunteti proprietar.
2. Faceti cerere la asigurator.
3. Doar in instanta, contestind PV de contraventie, cerind anularea, invocind decizia 4/2018 aICCJ si probind cu actele de V-C
In baza contractului de vanzare cumparare, cu dovada scoaterii din evidenta fiscala, solicitati anularea politei rca si restituirea diferentei de prima de asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vândut cu acte în regula. asigurare, revizie, itp scris ... Dan1947 Dan1947 Autoturism vândut cu acte în regula. Asigurare,revizie,itp,scris în certificatul de înmatriculare că a fost înstrăinat la X cu dată și semnătură și ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare/radiere auto cristiana_h cristiana_h Buna seara, Ne puteti lamuri cu privire la obligatiile vanzatorului in cazul instrainarii unui autovehicul? Situatia sta in felul urmator: - am vandut ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)