avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deci, să înțeleg , pentru faptul că am fost in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Deci, să înțeleg , pentru faptul că am fost in sala de judecată,ca ...

Deci, să înțeleg , pentru faptul că am fost in sala de judecată,ca spectator, și mi sa spus de către instanță ( verbal) să primesc expertiza?
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 09:41, 9 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai deschideti cate un toping pentru fiecare intrebare la aceeasi problema ca n-o sa inteleaga nimeni nimic , nu sunteti singurul care postati aici , continuati discutia unde ati inceput-o .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi cer scuze acum am primit poza de la mama și scrie contract ... GMYN GMYN Îmi cer scuze acum am primit poza de la mama și scrie contract de donație în care mama impune întreținerea viagera pe parcursul vieții cu locuință, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumpărat un imobil in anul 2015. persoana care ... Bebbe Bebbe Bună ziua. Am cumpărat un imobil in anul 2015. Persoana care mi l a vândut l a primit primit prin testament de la o rudă a lui în anul 1980. Acum persoana ... (vezi toată discuția)
Avocati incompetenti sau discriminare ??? catacata2011 catacata2011 De ce nu-mi pot creste copilul in conditii decente si sai ofer o educatie corespunzatoare??? am toate probele posibile prin care reiese ca mama este ... (vezi toată discuția)