avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am achiziționat un apartament în urma cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am achiziționat un apartament în urma cu 3 ani ...

Bună ziua. Am achiziționat un apartament în urma cu 3 ani prin credit ipotecar. Această luna am primit o amenda auto pe numele unui fost chiriaș dinainte ca eu sa cumpăr apartamentul care are un SRL înregistrat cu sediul in apartamentul meu. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Juno28 , utilizator 11:36, 11 Iunie 2025
sa nu mai deschideti corespondenta adresata altor persoane.
A fost deschisa la cererea destinatarului pentru ca nu cunoștea conținutul. Vă mulțumesc pentru răspuns, in orice caz.

romibaro a scris:

sa nu mai deschideti corespondenta adresata altor persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma chirias pe apartament. vanzare imposibila ? luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana buna ziua. detin un apartament pe care de-a lungul timpului l-am inchiriat. cu contract inregistrat la fisc. Unul dintre chirasi si-a trecut sediul social ... (vezi toată discuția)
Modificare sediu companie din domiciliul meu vladk2k vladk2k Salutari. In apartamentul in care stau (proprietate a tatalui meu) a fost infiintata in urma cu 6 ani o firma, persoana care a infiintat firma avand un ... (vezi toată discuția)