avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.O salariata face cerere de revenire din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.O salariata face cerere de revenire din concediul pentru ...

Buna ziua.O salariata face cerere de revenire din concediul pentru crestere copil cu 2 luni inainte de expirare CIC Angajatorul desfiinteaza postul si o trimite in somaj cu aceeasi data cu care a facut cererea de revenire (ex 01.07).
Intrebare. daca va merge la somaj poate sa primeasca si acea indemnizatie (insertie) pentru cele 2 luni?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 12 Iunie 2025
NU , indemnizatia de somaj nu se cumuleaza cu stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa revenire din cic Matandmih Matandmih Buna ziua, Initial am solicitat CIC pentru 2 ani. Am revenit dupa 1 an la serviciu. La 7 luni dupa revenire postul meu este desfiintat. Pot fi ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj dupa concediu postnatal? crisana crisana Buna ziua ,am o intrebare.Imi spuneti va rog daca sunt angajata din octombrie 2014 iar in iulie 2015 urmeaza sa nasc,dupa concediu post natal(cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)