avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Card de parcare si rovinieta pentru persoane cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Card de parcare si rovinieta pentru persoane cu handicap grav internate la camin privat

Buna ziua!
Mama mea are grad de handicap grav. Intrebarea mea este daca beneficiaza de aceleasi beneficii si facilitati ca si cum ar fi acasa? Ma refer aici expres la rovinieta si cardul de parcare. Cu toate ca nu se poate deplasa, o aducem acasa din doua in doua saptamani. Daca aveti si temei legal privind acest aspect as fi recunoscatoare daca ati mentiona si acestea. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2025
kzsi77, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat handicap grav - rovinieta Pufio Pufio Buna seara, Am un copil cu handicap grav grad I. si am cerut anul trecut rovinieta gratuita. Am primit, si am crezut,ca rovinieta este valabila pana la ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare persoana cu handicap Piticul20 Piticul20 Licitatie cu strigare Iasi pentru ocuparea a 2 locuri de parcare. Cumparat caiet de sarcini, cu doua zile inainte de licitatie sunt anuntat ca unul din locuri ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)