avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punctul de lucru nu figurează înregistrat și fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punctul de lucru nu figurează înregistrat și fiscal

Buna ziua,
O companie are sediul social in Timisoara, dar are înregistrat și punct de lucru in Argeș, pe alt cod Caen, iar activitatea este desfășurată fizic in Argeș, dar acest punct de lucru nu figurează înregistrat și fiscal, este doar mențiune la certificatul constatator. Este obligatoriu ca acest punct de lucru sa fie înregistrat ca sediu/adresa și fiscal? Toate documentele sunt emise pe adresa din Timisoara.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Situatie spatiu la rc mihaela.aivanese mihaela.aivanese Am o firma care are sediul social in apartamentul meu. Vreau sa deschid o sala de fitness. Trebuie sa declar ceva la RC? Adica sa o fac punct de lucru sau ... (vezi toată discuția)
De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere sediu ileana-mitrea ileana-mitrea Buna ziua.. firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea ... (vezi toată discuția)