avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea directorului general al unui SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea directorului general al unui SRL

Buna seara,
Schimbarea directorului general impune semnarea de acte adiționale la contractele de munca ale salariaților? Dar în cazul contractelor colective de munca și al regulamentului intern? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 13 Iunie 2025
NU se impune schimbarea acestor acte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea modalitatii de salarizare smeagull smeagull Buna ziua, Situatie: angajator cu cca 30 salariati, la care plata salariului se face de 2 ori pe luna. Angajatorul este nevoit sa schimbe acest lucru - nu ... (vezi toată discuția)
Conducere sau executie ? mihaiu mihaiu Buna seara doresc sa stiu precis, daca functia pe care o ocup este de conducere sau de executie, pentru a cunoaste exact nr de zile legal necesare la ... (vezi toată discuția)
Demisie viruss4all viruss4all Buna ziua, Sunt Director de Vanzari la o firma si mi-am dat demisia conform art. 79 din Codul Muncii - Legea 53 / 2003. In contractul individual de ... (vezi toată discuția)