avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer baza de date Reges Buna ziua! Țin contabila ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer baza de date Reges Buna ziua! Țin contabila câteva ...

Transfer baza de date Reges
Buna ziua!
Țin contabila câteva societăți.Pana acum transmiteam modificările logandu-ma pentru fiecare angajator cu user și parolă.
De acum cu noile reglementări nu înțeleg cum trebuie sa procedez.Trebuie sa fac cate un cont pentru fiecare angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 13 Iunie 2025
Trebuie pentru fiecare angajator cate o adresa de email ... Parola o alegeti dvs ..poate fi aceeasi pentru toti.

Un angajator = un cont , asa era si pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru reges online este ok sa merg la itm sa iau ... CristinaCris2025 CristinaCris2025 Buna ziua, pentru Reges online este ok sa merg la itm sa iau user si parola, (care este valabila 30 zile) dupa care sa deleg un angajat? el poate lucra doar 30 ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)