avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As dori să cumpăr un autoturism ,înmatriculat dar ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As dori să cumpăr un autoturism ,înmatriculat dar nu are cartea. ...

As dori să cumpăr un autoturism ,înmatriculat dar nu are cartea. Evident as face contract de vânzare cumpărare,dar eu aș putea să o înscriu pe numele meu doar cu talonul?Mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 21:04, 13 Iunie 2025
La ITP va trebuie CIV.. La inmatriculare va trebuie CIV :[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
latka, utilizator
Numerele ar rămâne ,deci problema ar fi itp....ulterior cumpărării nu pot cere o nouă carte ?Mulțumesc mult pentru răspuns

latka a scris:

La ITP va trebuie CIV.. La inmatriculare va trebuie CIV :[ link extern ]

Mergeți la RAR, pentru obținerea unui duplicat. Eventual mergeți acum, pentru detalii, altfel nu veți putea face înmatricularea fără CIV.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui autovehicul la care nu s-a facut radierea in 30 de zile paulpaul22 paulpaul22 buna seara.as dori sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pt. radierea unui autovehicul pe care l-am vandut de 2ani , i-mi vin amenzi de neplata a rovinietei ... (vezi toată discuția)