avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot recupera o sumă de bani împrumutați altei ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot recupera o sumă de bani împrumutați altei persoane ...

Cum pot recupera o sumă de bani împrumutați altei persoane care refuza sa returneze .

Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:30, 13 Iunie 2025
Buna ziua

Nu aveti altceva de facut decat sa il dati in judecata.

Totusi, inainte de asta, vorbiti cu un avocat care sa va formuleze o scrisoare formala si apelati la un executor judecatoresc pentru notificare. De asemenea discutati si situatia concreta. Daca banii trebuia sa vi-i dea inapoi de acum mai mult de 3 ani puteti uita de ei, persoana respectiva putand invoca prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut atomol atomol Am imprumutat acum un an un ,,prieten,, cu o suma de bani .Am facut o chitanta de mana in care se specifica inapoierea banilor in maxim 3 luni .Acum prietenul ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriere beegees beegees Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca termenul de prescriere a dreptului de solicitare returnare inprumut banesc intre 2 persoane fizice incepe la data ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut la notar daniela_b daniela_b Am imprumutat un amic prin contract de imprumut la notar,si termenul de returnare a imprumutui a trecut si nu mai imi raspunde la telefon si nici nu mai dau de ... (vezi toată discuția)