avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acordul vecinilor ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acordul vecinilor ONRC

Situatia vecinilor mei pe orizontala si verticala, carora ar trebui sa le cer acceptul pt infiintarea unei firme in apartament, este urmatoarea: Sus nu locuieste nimeni (pentru asta am scos la imprimanta o adeverinta pentru asociatie sa spuna ca nu locuieste nimeni si proprietarul e de negasit), jos am o familie si cred ca o semnatura e realizabila, in dreapta am un chirias (se poate sa se semneze el in locul proprietarului?), in stanga am o vecina in varsta putin panicata daca afla ca are ceva de semnat si mi-e teama ca va refuza. Ma intereseaza in mod special, ce trebuie facut in cazul chiriasului. Mi-ar accepta ONRC dosarul? Multumesc frumos anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2025
ruccialexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 15 Iunie 2025
Art. 17 alin.(6) din Legea societăților nr. 31/1990: în cazul societăților, avizul nu este necesar atunci când administratorul sau, după caz, administratorii declară pe propria răspundere faptul că la sediul social nu se desfăşoară activitate.

Dacă societatea nu desfăşoară activitate la sediul social sau la sediile secundare activităţile declarate o perioadă de maximum 3 ani, declaraţia-tip pe propria răspundere cu privire la îndeplinirea condițiilor de funcționare/desfășurare a activității prevăzută la art.122 din Legea nr. 265/2022 semnată olograf sau cu semnătură electronică de asociaţi, administratori, reprezentantul persoanei juridice care se ocupă nemijlocit de activitățile sucursalei include declaraţia prevăzută de art. 17 alin. (6) din Legea societăţilor nr. 31/1990, nemaifiind necesară o altă declaraţie;.
Art. 17 alin.(6) din Legea societăților nr. 31/1990: în cazul societăților, avizul nu este necesar atunci când administratorul sau, după caz, administratorii declară pe propria răspundere faptul că la sediul social nu se desfăşoară activitate.

Dacă societatea nu desfăşoară activitate la sediul social sau la sediile secundare activităţile declarate o perioadă de maximum 3 ani, declaraţia-tip pe propria răspundere cu privire la îndeplinirea condițiilor de funcționare/desfășurare a activității prevăzută la art.122 din Legea nr. 265/2022 semnată olograf sau cu semnătură electronică de asociaţi, administratori, reprezentantul persoanei juridice care se ocupă nemijlocit de activitățile sucursalei include declaraţia prevăzută de art. 17 alin. (6) din Legea societăţilor nr. 31/1990, nemaifiind necesară o altă declaraţie;.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociație proprietari Alina Iaurum Alina Iaurum Buna ziua. Doresc sa înființez un SRL și am 2 întrebări in legătura cu acordul asociației de proprietari (sediul social este la domiciliu): - ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie ca sa deschid o filiala in romania dar cu sediu in italia ( spa)? daniela_bodan daniela_bodan eu stau in italia si lucrez la o avocata care are un spa si vrea sa deschida o filiala in romania ce acte ar avea nevoie ? (vezi toată discuția)
Ce cod caen se poate atribui activitatii de birou? cristina.ivan cristina.ivan Buna ziua, Ce cod CAEN se poate atribui activitatii de birou pentru autorizare? Firma are sedii secundare unde se desfoara strict activitatile de birou, ... (vezi toată discuția)