avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , am deschis o actiune in Contencios ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , am deschis o actiune in Contencios Administrativ la Tribunalul Constanta, acestia au declinat competenta ...

Am deschis o actiune in Contencios Administrativ la Tribunalul Constanta, acestia au declinat competenta de solutionare catre Tribunalul Bucuresti . Ma puteti ajuta va rog sa-mi transmiteti daca eu trebuie sa merg la Trib. Constanta sa iau dosarul?
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
nu, dosarul va fi trimis de instanta si veti primi citatie
Dvs doar așteptați sa fiți citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea altei instante. ce urmeaza? tlefter tlefter Buna seara! Am deschis o actiune in instanta in baza legii 554/2004 la care am primit ca solutie: Admite exceptia necompetentei materiale.Declina cauza spre ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)
Declinare competenta puideurs puideurs Buna seara, Am si eu 2 intrebari: 1. Daca am omis sa depun la cererea de chemare în judecată în contenciosul ad-tiv plîngerea prealabilă, fără a ... (vezi toată discuția)