avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , am deschis o actiune in Contencios ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , am deschis o actiune in Contencios Administrativ la Tribunalul Constanta, acestia au declinat competenta ...

Am deschis o actiune in Contencios Administrativ la Tribunalul Constanta, acestia au declinat competenta de solutionare catre Tribunalul Bucuresti . Ma puteti ajuta va rog sa-mi transmiteti daca eu trebuie sa merg la Trib. Constanta sa iau dosarul?
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: val2244 , utilizator 07:59, 17 Iunie 2025
nu, dosarul va fi trimis de instanta si veti primi citatie
Dvs doar așteptați sa fiți citat.
multumesc mult
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a declinat competenta de solutionare a cauzei in favoarea altei instante. ce urmeaza? tlefter tlefter Buna seara! Am deschis o actiune in instanta in baza legii 554/2004 la care am primit ca solutie: Admite exceptia necompetentei materiale.Declina cauza spre ... (vezi toată discuția)
Declinare de competenta in favoarea tribunalului bucuresti cristiano73 cristiano73 Solutie: declina cauza în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia civlă .Cazul se judeca la Arad.Caz:-anulare act emis de autorităţi publice locale 4890 ... (vezi toată discuția)
Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)