avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestație decizie de pensie revizuită
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestație decizie de pensie revizuită

Bună seara,

În luna septembrie 2024, am contestat decizia de pensie privind recalcularea pensiei conform Legii nr. 360/2023 pe motiv că nu mi s-au acordat puncte de stabilitate pentru o perioada de stagiu contributiv de 6 ani. Procesul se judecă încă pe fond.

De curând, am primit o noua de decizie de pensie revizuită cu punctaj mai mare, dar perioada de stagiu necontributiv e chiar mai mică cu o lună, prin urmare motivele pentru care susțin că trebuie să mi se acorde puncte de stabilitate în plus pentru încă 6 ani sunt aceleași.

Vă rog sa-mi spuneți dacă trebuie să introduc o noua contestație de pensie pentru pensia revizuită, pentru aceleași motive.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2025
Cristina_Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 17 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta noua decizie emisa... cererea o motivati cum doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație decizie de pensie revizuită Cristina_Ana Cristina_Ana Bună seara, În luna septembrie 2024, am contestat decizia de pensie privind recalcularea pensiei conform Legii nr. 360/2023 pe motiv ca nu mi-au acordat ... (vezi toată discuția)
Clarificare mod de indexare a pensiei 5752187 5752187 Va rugam clarificari in urmatoarea speta: Varianta 1.Pensionare anticipata partiala conform legii 263/2010 Avem un angajat care are o decizie de ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie in 2020, ca nevazator in baza art.59 din legea ... 74mov 74mov Am iesit la pensie in 2020, ca nevazator in baza art.59 din legea 263/2010. In ultimele doua Decizii de revizuire din acest an (2025), pensia mi-a fost ... (vezi toată discuția)