avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sechestru pe masina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sechestru pe masina

Buna.In 2019 am avut contract la Digi. Pentru că m-am îmbolnăvit,am plecat la copii. Apoi a fost pandemia care ne-a ținut în casă. Am trimis un mesaj că nu mai locuiesc la adresa. Am platit atunci nu mai știu cat. Problema celor de la Digi,era că trebuie să plătesc toate lunile conform contractului.,dar nu am avut toți banii.De 5 ani nu am fost acasă. Băiatul a fost pe acasă zilele astea,și a găsit scrisoare de la un recuperator că mi-a pus sechestru pe mașină care sunt doar administrator. Este pe numele meu,dar nu este a mea.Am dovezi că am locuit la copii,dovezi medicale. Mi-au cerut 2.700.00 lei penalități și taxe.Pot sa fac contestație? Unde pot merge sa fac contestație? Cat m-ar costa un avocat care sa mă ajute? Și ce pot face??? Mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2025
iep, utilizator
Cel mai recent răspuns: iep , utilizator 13:31, 18 Iunie 2025
Nu știu ce înțelegeți prin 2.700.000 ,dacă sunt 270 lei noi (două milioane șapte sute miivechi)ați vrut sa scrieți alta suma și ați trecut niște zerouri în plus etc.Puteti începe cu o consultație la un av pt a vedea dacă mai aveți ceva șanse pt a contesta..
Buna.. Mulțumesc pentru răspuns. Am scris suma sa cum este scrisa în procesul verbal. Nu am exagerat.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu știu ce înțelegeți prin 2.700.000 ,dacă sunt 270 lei noi (două milioane șapte sute miivechi)ați vrut sa scrieți alta suma și ați trecut niște zerouri în plus etc.Puteti începe cu o consultație la un av pt a vedea dacă mai aveți ceva șanse pt a contesta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte la romtelekom si digi (rds - rcs) facute de altcineva pe numele meu madalina122 madalina122 Buna ziua, In 2015 am depus o plangere penala la politie pentru ca am aflat ca figurez cu facturi neplatite la Romtelekom si Digi (RDS - RCS). Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, ieri am fost contactata de diriginta baiatului ... Giulia1 Giulia1 Bună dimineața, ieri am fost contactata de diriginta baiatului sa merg la școală pe motiv ca ar fi avut o plangere din partea unei alte mamici ca fiul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o poprire pe pfa,dar executorul nu mi-a trimis acasa ... BAMariaLavinia BAMariaLavinia Buna ziua.Am o poprire pe PFA,dar executorul nu mi-a trimis acasa nici o hartie.M-am trezit cu poprirea pe cont.Suma initiala 950 lei,iar suma de executat 2800 ... (vezi toată discuția)