avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Caz : Imobil adjudecat in urma executarii silite dar ...
Discuție deschisă în Executare silită

Caz : Imobil adjudecat in urma executarii silite dar care are impozitul ...

Caz : Imobil adjudecat in urma executarii silite dar care are impozitul neplatit,cine plateste impozitul?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 22:52, 17 Iunie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic, bunul este adjudecat liber de sarcini și datorii, impozitul ar trebui plătit din prețul achitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit transfer proprietate ariaint ariaint Buna ziua, Avem urmatorul caz concret. Un teren executat silit cu un pret de adjudecare de 6000 EUR. Pentru intabularea dreptului de proprietate trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile colaterale ale unui apartament cumparat la licitatie? alertbrain alertbrain Am cumparat un apartament scos la licitatie in urma executarii silite a proprietarului de catre banca creditoare. Fostul proprietar este plecat de multi ... (vezi toată discuția)
Spuneti-mi va rog, sarut mana anticipat daca pot inscrie la cf ... Sever Simion Sever Simion Spuneti-mi va rog, sarut mana anticipat daca pot inscrie la CF notificare de dare in plata, datorii la intretinere, impozite la stat neplatite, litigii pe rol ... (vezi toată discuția)