avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In CCM-ul societatii sunt prevazute beneficii ce se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In CCM-ul societatii sunt prevazute beneficii ce se acorda atat ...

In CCM-ul societatii sunt prevazute beneficii ce se acorda atat salariatilor cat si membrilor de familie.
In cazul nostru salariat in CIC este tatal copilul si a intocmit cerere de acordare a beneficiilor prevazute in CCM pentru sotie (nesalariata societatii).
Intrebare: Pe perioada CIC membru de familie-nesalriat al societatii are drepul sa primeasac aceste beneficii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 18 Iunie 2025
Precizarea trebuia mentionata in CCM si mentionata in ROI al firmei si chiar in CIM al lucratorului.
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat cele prevazute la art. 49 alin. (2) C.mun., daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In perioada concediului medical, poti lua prime sau alte beneficii? pia_ionita pia_ionita Este prevazut in CCM-ul pe societate ca si in perioada concediului pentru incapacitate temporara de munca, angajatul sa poata lua eventuale prime/beneficii, ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim pentru absente nemotivate bvr bvr Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutai inca odata in urmatoare problema: Am un angajat care nu s-a mai prezentat la serviciu din 26.08.2013. Din cauza ca am ... (vezi toată discuția)
Sporul de stabilitate si greva Radamante Radamante 1.Suntem in anul 2013;:) 2. Un salariat are 9 ani si 11 luni vechime neintrerupta in invatamant; 3. Participa la o greva de 2 zile; Va beneficia de sporul ... (vezi toată discuția)