avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Platim sau nu taxa de stalp?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Platim sau nu taxa de stalp?

Buna ziua! Platim sau nu "taxa pe stalp " daca avem in proprietatea firmei un apartament pentru care platim impozit la taxe si impozite locale ?
Este in Ordonanta un fel de exprimare din care mi se pare ca se intelege ca platim taxa de stalp daca nu platim impozit pe constructie anual.
Textul de lege zice : a) prin aplicarea unei cote de 0,5% asupra valorii nete a construcțiilor, altele decât cele prevăzute la lit. b), pentru care nu se datorează impozit pe clădiri/taxa pe clădiri potrivit prevederilor titlului IX din Codul fiscal, existente în patrimoniul contribuabililor la data de 31 decembrie a anului anterior/în ultima zi a anului fiscal modificat anterior celui pentru care se datorează impozitul pe construcții"

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladiri si constructiile speciale marmih marmih Buna ziua, Potrivit art. 250 alin (1) pct. 6 din Codul Fiscal, pentru staţiile de transformare, nu se datorează impozit. Va rog sa-mi spuneti daca pentru ... (vezi toată discuția)
Aplicare impozit pe constructii speciale toareanelia toareanelia SC cu activitate retransmisie programe tv ,cod caen6110 , are retea de cablu aerian montata pe stalpi proprietate ELECTRICA ,pentru aceasta retea SC datoreaza ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe constructii speciale (taxa pe stalp) ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma care detine un spatiu comercial ,o hala ,unde este si sediul firmei ,unde nu se desfasoara niciun fel de activitate ,firma desfasoara o activitate ... (vezi toată discuția)