avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare si vizualizare reges
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare si vizualizare reges

salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate?
nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 7 Decembrie 2014
Pentru a verifica daca a fost inregistrat contractul de munca si daca figureaza activ in registrul electronic de evidenta a salariatilor, puteti solicita angajatorului o copie dupa Revisal-ul transmis catre ITM.
Salariile transmise nu pot fi vizualiizate decat in raportul per salariat.

Ultima modificare din revisal poate fi vizualizata in baza de date REGES numai daca aveti parola si user pentru transmiterea online a REVISAl-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Reges - programul online pentru a transmite revisalul melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: cand accesez portalul ReGes cu utilizator si parola si verific daca s-a incarcat .rvs-ul transmis, dau un click pe nr. de inregistrare/incarcae ... (vezi toată discuția)