avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea la care lucrez este in insolventa, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea la care lucrez este in insolventa, iar salariatii ...

Buna ziua. societatea la care lucrez este in insolventa iar salariatii nu au primit salariile de 2 luni. Ce se poate face pentru recuperarea banilor de la angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 19 Iunie 2025
Buna ziua, depinde de data la care s-a intrat in insolventa. Puteti face cerere de inscriere la masa credala sau cerere catre administrator pentru creantele ulterioare deschiderii procedurii insolventei.
Plata creanțelor salariale în cazul în care angajatorul intră în insolvență se poate face, în anumite condiții, dintr-un fond special de garantare, ... ,
www.avocatnet.ro/articol_640...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit dani dani dani dani buna ziua , as dori un sfat va rog ! firma unde lucrez a incetat activitatea si ne-a trimis acasa fara sa ne plateasca de 2 luni salariile si fara alte ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Masa credala andao andao Buna Angajatorul meu este in insolventa. Eu ma aflu in concediu de ingrijire copil, deci am contractul suspendat.Inainte de a intra in concediu nu mi-am ... (vezi toată discuția)