avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, unde pot reclama un restaurant ce isi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, unde pot reclama un restaurant ce isi desfasoara activitatea ...

Buna ziua,
unde pot reclama un restaurant ce isi desfasoara activitatea la parterul unui bloc dar nu are avizul asociatiei de propietari ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:29, 19 Iunie 2025
Faceti o reclamatie la primarie, de acolo a primit autorizatie de functionare. Poate ca a prezentat documente false.
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant la parter fara semnaturi de la asociatia de locatari bogdan2783 bogdan2783 Buna ziua, La parterul blocului s-a deschis un restaurant, care din cate am inteles de la politie are autorizatie de functionare de la primarie. Totusi ... (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului robertalin86 robertalin86 As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)