avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare teren
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare teren

Buna ziua. Am un teren extravilan, o livada foarte veche care la Apia figureaza ca faneata.In afara terenului ,niste proprietari de vaci tot pastoresc animalele in gradina mea,desi le am spus ca nu ingadui. Iarasi au distrus total terenul,fiind anotimp ploios ,terenul a devenit neregulat,nu mai cresc florile, Anual disrtug gardul electric pe care-l montam.Terenul este in panta ,este extrem de greu de cosit.Sotul meu a depus plangere la politie.Pot sa-i dau in judecata pentru pagubele produse si sa cer o suma pentru despagubire,?Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
Ildiko Kopacz, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:54, 22 Iunie 2025
Buna ziua. Puteti sa ii dati in judecata si sa le cereti despagubiri. Va trebui ca cererea se fie intemeiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oile si vacile vecinului intra in curtea mea csaika csaika Buna ! Am o problema cu vecinul....are o stana, nu departe de curtea mea ingradita, teren intravilan in marginea orasului, problema este ca din 2013, vacile ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)