avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Vanzare certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Vanzare certificat de actionar

Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu si primindul de la el
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:10, 9 Octombrie 2017
Mai intai trebuie sa fi dezbatut sucesiunea si actiunile sa figureze pe numele dumneavoastra si sa fi trimis copie dupa certificatul de mostenitor si dovada achitarii taxei aferenta in contul lor bancar, la depozitarul central ca sa faca si ei modificarile necesare in registrul actionarilor de la noua firma OMV Petrom care a preluat fostul Peco.
Apoi contactati o firma din zona dumneavoastra, specilizata in tranzactii pe bursa de la Bucuresti si doar prin ei le puteti vinde. Dar inainte de a le vinde, vedeti sa va ridicati si dividendele cuvenite pe ultimii trei ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Am certificatul de acționar mostenit. Viorel Popa80678@gmail.com Viorel Popa80678@gmail.com Am certificatul de acționar la peco de cînd s-au dat cam 20 de ani cam atunci cred că am luat 60 de lei mai am unul al lui maică-mea care a decedat acuma ... (vezi toată discuția)