avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma succesiunii prin intermediul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma succesiunii prin intermediul unei sentințe ...

Buna ziua!
In urma succesiunii prin intermediul unei sentințe judecătorești, trebuie sa plătesc fratelui meu o sulta, insa acesta locuind in Italia si fara sa aibă buletin /ci, romanesc pt ca nu le-a mai reînnoit nu poate certifica prin semnătură ca a primit sulta. Am incercat prin executor judecătoresc , trei la număr si niciunul nu a vrut sa se implice pt ca nu au autoritate in italia si fratele nu are acte romanești. Fratele meu tefuza sa își refacă acctele. Ce mi se poate intampla dacă nu plătesc sulta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2025
ABODAN, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 22 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așteptați 3 ani si apoi cereti la judecătorie sa constate ca dreptul lui e prescris si sa se radieze sarcina din cartea funciară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Sulta plecindubai plecindubai am o sulta primita in contul de consemnari al unui executor .trebuie ridicata suma de bani imediat sau pot s-o ridic si peste un an? ... (vezi toată discuția)