avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am chemat in instanta preotul bisericii la care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am chemat in instanta preotul bisericii la care am fost pentru ...

am chemat in instanta preotul bisericii la care am fost pentru spovedanie pentru intrebari indecente si indiscrete, insa, dupa aproape doua luni, judecatoria nu a oferit nici un raspuns. intrebarea ar fi cine ar trebui sa se ocupe de actiunile acesteia, sau non ? cui ma pot adresa mai departe ?
12 din 15 utilizatori consideră
acest răspuns util
La spovedanie se pun întrebări personale.
Discuția este confidențiala ca și la avocat.
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
din putinul pe care l-ati scris aici nu se intelege nimic concret, iar dpdv juridic efectiv nimic, asa incat nimeni nu va poate oferi o opinie juridica bazata pe nimic. Pare ca exagerati. Poate ca nu, intr-adevar, dar cum nu este de fapt nicio informatie ci numai o evaluare personala, nu se pot emite opinii cu adevarat avizate. De ce nu i-ati facut plangere pe cale ierarhica? Daca a avut un comportament neetic, in opinia dv subiectiva, desigur.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca era mai simplu ca atunci cand au inceput intrebarile considerate indiscrete sa intrerupeti spovedania si sa cautati alt preot care sa va fie pe plac. Biserica Ortodoxa Romana are suficienti preoti in subordine. Acum fiindca doriti dreptate trebuie sa asteptati, sau puteti sa renuntati la cauza. Succes!
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind vorba de "o procedură" desfășurată în timpul practicării unui cult, ar fi fost firesc să vă adresați ierarhiei cultului respectiv, nu instanței civile. Ce o să-i reproșați preotului? Ați acceptați să vă supuneți interogatoriului Dumnezeului dvs., prin intermediul "omului lui Dumnezeu", știind că nesinceritatea la spovedanie este "păcat de moarte", sună hazliu, în anul Domnului 2025, deci puteați, pur și simplu, să vă sculați din genunchi, și să plecați. Adică să aplicați procedura folosită în cazul în care, pe stradă, fiind femeie, vă fluieră un derbedeu.
Două luni este puțin, mai aveți de așteptat, gândiți-vă numai la câte procese în civil a generat aplicarea noii legi a pensiilor.. După ce veți primi termen, începe procedura. Și cum o să dovediți cele afirmate? Dacă ați înregistrat cu telefonul "procedura" numită "spovedanie", depinde de instanță dacă acceptă sau nu proba. Părerea mea este că o să vă alegeți cu plata cheltuielilor dvs. de judecată, plus ale preotului, fiindcă aveți șanse nule de a câștiga.

user725300 a scris:

am chemat in instanta preotul bisericii la care am fost pentru spovedanie pentru intrebari indecente si indiscrete, insa, dupa aproape doua luni, judecatoria nu a oferit nici un raspuns. intrebarea ar fi cine ar trebui sa se ocupe de actiunile acesteia, sau non ? cui ma pot adresa mai departe ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebarile au fost daca ma masturbez, de cate ori o fac si cand a fost ultima oara cand am facut-o.
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

A fi sau a nu fi... stat laic Vlad-Fr Vlad-Fr Sunt foarte curios sa vad opiniile romanilor despre acest subiect. Astazi, statul Roman si Biserica nu sunt separate, sau nu destul. A fi stat laic nu inseamna ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Eu reclam, eu vinovat sexu sexu pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)