Fiind vorba de "o procedură" desfășurată în timpul practicării unui cult, ar fi fost firesc să vă adresați ierarhiei cultului respectiv, nu instanței civile. Ce o să-i reproșați preotului? Ați acceptați să vă supuneți interogatoriului Dumnezeului dvs., prin intermediul "omului lui Dumnezeu", știind că nesinceritatea la spovedanie este "păcat de moarte", sună hazliu, în anul Domnului 2025, deci puteați, pur și simplu, să vă sculați din genunchi, și să plecați. Adică să aplicați procedura folosită în cazul în care, pe stradă, fiind femeie, vă fluieră un derbedeu.
Două luni este puțin, mai aveți de așteptat, gândiți-vă numai la câte procese în civil a generat aplicarea noii legi a pensiilor.. După ce veți primi termen, începe procedura. Și cum o să dovediți cele afirmate? Dacă ați înregistrat cu telefonul "procedura" numită "spovedanie", depinde de instanță dacă acceptă sau nu proba. Părerea mea este că o să vă alegeți cu plata cheltuielilor dvs. de judecată, plus ale preotului, fiindcă aveți șanse nule de a câștiga.
user725300 a scris:
am chemat in instanta preotul bisericii la care am fost pentru spovedanie pentru intrebari indecente si indiscrete, insa, dupa aproape doua luni, judecatoria nu a oferit nici un raspuns. intrebarea ar fi cine ar trebui sa se ocupe de actiunile acesteia, sau non ? cui ma pot adresa mai departe ?