avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Soțul a făcut mai credite de nevoi personale (bănci ...
Discuție deschisă în Executare silită

Soțul a făcut mai credite de nevoi personale (bănci și ifn-uri) ...

Soțul a făcut mai credite de nevoi personale (bănci și ifn-uri) ,fără știrea soției. Ea dorește sa își cumpere o mașină. . I se poate executa silit mașina?
Cel mai recent răspuns: Mariaeneiordache , utilizator 08:51, 24 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca acele credite sunt din timpul casatoriei, atunci orice bun dobandit in timpul casatoriei poate fi executat silit pentru partea care i-ar reveni sotului dupa partajarea bunului.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)
Buna seara georgiacris georgiacris am si eu o problema,in 2006 am facut un credit de nevoi personale,cat timp am muncit mi-am platit ratele lunar dar sa intamplat din cauza neajunsurilor si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie pt credit nevoi personale sot Anka1983 Anka1983 Deci problema mea este asa. Sotul a luat un credit de nevoi personale in prima luna de casatorie, nu am girat si semnat pentru el.Acum nu si-a platiti ratele ... (vezi toată discuția)