avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt incadrat ca personal contractual al unei Case ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt incadrat ca personal contractual al unei Case Judetene de Pensii ...

Buna ziua. As dori un raspuns asupra problemei mele.
Sunt incadrat ca si personal contractual a unei Case Judetene de Pensii, salarizarea se face conform Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, anexa nr. VIII "Familia ocupaţională de funcţii bugetare «Administraţie»" cap. II lit. A pct. III lit. b).
Astfel, salariul (cu tot cu spor de conditii vatamatoare si indemnizatie de hrana) de care beneficiez este unul la valoarea de 60% din al celui care este functionar public. Tinand cont ca munca pe care o prestez, sarcinile zilnice, norma de lucru si fisa postului este aceeasi, conditiile de ocupare a postului, ca si a celui care este functionar public, salariul nu ar trebui sa fie acelasi ? - Aici ma refer tinand cont de decizia ICCJ 80/2023.
Totodata, ca si personal contractual (repet, aceleasi sarcini, aceeasi fisa a postului) beneficiez doar de 5 zile concediu suplimentar datorita sporului de conditii vatamatoare, iar cei incadrati in functia de functionar public 10 zile, tinandu-se cont ca desfasuram activitatea in aceleasi conditii, in aceleasi birou, aceleasi atributii.
Ce am de facut in aceasta situatie ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Transformare post contractual in functie publica conf. oug 57/2019 - salarizare? eagle_free eagle_free Buna ziua! As dori o lamurire in legatura cu transformarea unui post de contractual intr-o functie publica. Concret, eu detin postul de natura contractuala ... (vezi toată discuția)
Sporuri 2019 VIOLETA_Violeta_13 VIOLETA_Violeta_13 Intr-o institutie de cultura isi desfasoara activitatea atat angajati incadrati conform Anexa III Cultura cat si personal contractual care nu se regaseste in ... (vezi toată discuția)
Acordare spor conditii vatamatoare emar emar Buna ziua. Am revenit in oct 2017 din concediu ingrijire copil la vechiul loc de munca. Mi s.a facut reâncadrarea potrivit legii 153/2017 insa in decizie nu ... (vezi toată discuția)