avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineața, Daca medicul a dat un alt cod de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineața, Daca medicul a dat un alt cod de diagnostic ...

Buna dimineața,
Daca medicul a dat un alt cod de diagnostic pe concediul medical și un altul pe rețetă, cine trebuie sa modifice codul de pe concediul medical? In cat timp?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:51, 9 Iulie 2025
Medicul care a emis diagnosticul /reteta.
Mergeti la medicul respectiv cat de repede puteti, corectia inca se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Nicoleta Ion Nicoleta Ion Va rag sa ma ajutati intr-o problema. Lucrez la o institutie publica si in perioada 06-01-2010 pana la 29-01-2010 am urmatoarele concedii medicale: 1. cod ... (vezi toată discuția)
Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)