avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Vreau sa efectuez o nisa sub geamul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Vreau sa efectuez o nisa sub geamul din baie. Problema ...

Bună seara!
Vreau sa efectuez o nisa sub geamul din baie. Problema mea este dacă acest perete de sub fereastră poate fi considerat perete de rezistenţă, deoarece el este format din două bucăţi de beton cu umplutură între ele, tip " sandwich" si nisa nu va afecta decat partea din interior. Va multumesc
Pentru această operaţiune este nevoie de autorizaţie de construcţie şi dacă da, în cât timp se poate obţine?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:20, 24 Iunie 2025
Trebuie sa va adresati Primariei locale, Birou Disciplina in constructii. Acolo o sa primiti toate informatiile.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete rezistenţă ursulina ursulina Bună seara! Balconul meu este în dreptul bucătăriei de care îl desparte un perete cu fereastră. Doresc să desfiinţez fereastra şi să tai peretele de ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui perete de rezistenþã într-un apartament luciamanta luciamanta Va rog să mă sprijiniţi in următoarea problemă: un vecin de palier cu mine, a realizat cu 5 ani in urmă o modificare in apartamentul său. Este vorba ... (vezi toată discuția)