avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate perete rezistenţă
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

perete rezistenţă

Bună seara!
Balconul meu este în dreptul bucătăriei de care îl desparte un perete cu fereastră. Doresc să desfiinţez fereastra şi să tai peretele de sub ea, mărindu-mi astfel spaţiul din bucătărie.
Problema mea este dacă acest perete de sub fereastră poate fi considerat perete de rezistenţă, deoarece el este format din două bucăţi de dimensiuni diferite cu umplutură între ele, tip " sandwich".
Pentru această operaţiune este nevoie de autorizaţie de construcţie şi dacă da, în cât timp se poate obţine?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 13 Octombrie 2015
Avand in vedere ca este vorba despre parapet cu fereastra,aceasta detine boiandrug care reprezinta element de rezistenta
Pentru a indeparta fereastra ,aveti nevoie de proiect tehnic,autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Copii ale documentelor mentionate trebuiesc predate la asociatia de proprietari pentru notare in cartea tehnica a imobilului ,la ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare perete bucatarie ursulina ursulina Bună ziua! Sunt ad-tor într-o as.de proprietari. Un vecin de-al meu îşi modernizează bucătăria prin înlocuirea faianţei gresiei etc. Bucătăria ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)
Desfiintare usa in apartament sorinebi sorinebi Buan ziua, doresc sa reamenajez un apartament si nu am reusit sa aflu daca desfintarea unei usi ( de la sufragerie) si tocul ei ma obliga sa am autorizatie de ... (vezi toată discuția)