avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am o întrebare dacă am pierdut procesul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am o întrebare dacă am pierdut procesul si trebuia ...

Bună ziua, am o întrebare dacă am pierdut procesul si trebuia sa predau permisul de conducere si eu l-am pierdut cum se procedează?
Menționez ca sunt în Germania. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:17, 25 Iunie 2025
Se procedează conform art.118 din Oug 195/2002. Dacă nu predați in termen, mai luați un supliment de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua, Anul trecut în luna mai mi s-a luat permisul de conducere pentru 30 zile . Am luat și am făcut contestație și am pierdut procesul . Pe data ... (vezi toată discuția)
Permis Dorin1234 Dorin1234 Va rog sa ma ajutati...acum 3 luni mi a fost suspendat permosul pe 90 de zile inainte de a pleca din tara avocatul mi a dat o foaie de greja in urma careia ... (vezi toată discuția)