avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, am lucrat la o firmă și ei mi-au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, am lucrat la o firmă și ei mi-au desfăcut contractul ...

Bună ziua, am lucrat la o firmă și ei mi-au desfăcut contractul de muncă cu acordul părților, deși eu nu am semnat nimic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 25 Iunie 2025
Depuneti contestati in instanta..la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune penală sau civilă? Ana_Maria12 Ana_Maria12 Ce mă sfătuiți să fac în cazul în care angajatorul îmi aduce la cunoştință faptul că din ziua următoare lucrătoare are înlocuitor pe postul meu ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea intr/un proces civil lorelai30 lorelai30 Buna ziua,as avea nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in fata instantei impotriva unui patron care mi/a desfacut contractul de munca ilegal dar el a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! lucrez de 10 ani la o firma de jocuri de noroc, astazi ... Maria.pop Maria.pop Buna ziua! Lucrez de 10 ani la o firma de jocuri de noroc, astazi 16.08 sunt instiintata ca incepand de la 01.09 imi inceteaza activitatea. Motiv: \" nu imi ... (vezi toată discuția)