avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Pentru pensie comunitara Romania-Spania. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Pentru pensie comunitara Romania-Spania. Sant in posesia ...

Buna ziua,
Pentru pensie comunitara Romania-Spania.
Sant in posesia ambelor decizii de pensie, atat din Romania cat si din Spania.
Vreau ca un birou specializat sa-mi verifice daca calcularea puntelos si a pensiei partea romana s-a facut correct, iar daca este nevoie de contestare a deciziei, sa pot fi reprenzentat. in fata autoritatilor.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 25 Iunie 2025
Pe acest forum nu exista un birou specializat care sa va calculeze pensia. Recomandarile sunt interzise de regulamentul forumului. Despre modul de calcul al pensiei gasiti informatii aici: [ link extern ]
Cereti buletinul de calcul de la CJP si verificati singur modul de calcul.
Puteti accesa butonul "consultanti", va alegeti persoana dorita. Daca aceasta este disponibila, va poate reprezenta contracost.
metoda de calcul a pensiei pentru limită de vârstă în 2024, Spania
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)
Buna ziua am nevoie de un avocat roman care se ocupa cu divorț ... Bella07 Bella07 Buna ziua am nevoie de un avocat roman care se ocupa cu divorț în Germania (vezi toată discuția)