avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un Testament scris de mana se pot folosi daca traieste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un Testament scris de mana se pot folosi daca traieste ...

Un Testament scris de e mana numai....,se pot folosi daca traieste inca cine a scris Testamentul ??/?.Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:42, 25 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu , se va folosi doar dupa decesul testatorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aveti grija cum va purtați ca poate sa si-l schimbe pana moare.
Daca e olograf, ar trebui sa il verifice cineva sa nu va treziți ca nu e valabil, mai bine il făcea la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Testament si donatie dolly_c dolly_c Va rog frumos, ce as vrea eu sa stiu: Daca o persoana vrea sa lase un apartament sau o casa cuiva, persoana sau societate 1. daca face testament, il poate ... (vezi toată discuția)
Testament atestat de avocat - valabilitate anemary_1982 anemary_1982 cat de valabil este un testament facut si atestat de un avocat?care este valabilitatea lui fata de unul facut si autentificat de notar? (vezi toată discuția)