avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen amendă penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen amendă penală

Buna ziua.Daca într-o soluție s-a dat o condamnare plus amendă penală cu obligația să fie plătită în termen de trei luni,s-a făcut apel doar pentru condamnare,termenul de trei luni începe de când a fost dată in prima instanta,sau de când rămâne hotărârea judecătorească definitivă,ținând cont că nu a fost contestată amenda?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Stef_74 , utilizator 12:58, 26 Iunie 2025
Contestați vinovăția ?
Nu puteți plăti dacă sunteți nevinovat.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta-anulare permis si termen redobandire lucyemy91 lucyemy91 buna ziua in primul rand mi s-a luat permisul pentru alcool si dupa o lunga perioada mi s-a dat sentinta definitiva insa nu prea stiu ce inseamna am inteles ... (vezi toată discuția)
Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei ! Breazu92 Breazu92 Buna ziua , de curand am fost judecat la jud Campina in legatura cu un dosar penal alcool la volan , avocata mea a cerut amenda penala cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Prescriptie xXx2013 xXx2013 Am urmatoarea intrebare daca ma puteti ajuta, va rog: Sa zicem ca luna aceasta o persoana este condamnata 1 an cu executare, pentru o fapta de inselaciune, ... (vezi toată discuția)