avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Anularea cererii de redirectare a 3.5% din venit ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Anularea cererii de redirectare a 3.5% din venit pentru ONG

Am completat anul trecut formularul pentru redirectarea a 3.5% din impozitul pentru venit catre o asociatie nonprofit si as dori sa anulez redirectarea venitului si preferabil sa il redirectez catre alta asociatie. Exista un formular pentru a face asta ? Sau ma pot adresa catre ANAF pentru a solicita asta ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:50, 26 Iunie 2025
Nu se poate ceea ce doriți dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2% de catre pensionari Alina_1 Alina_1 Buna seara, Se pot redirectiona 2% din impozit de catre pensionari? Va multumesc. (vezi toată discuția)
2 % se poate redirectiona de catre pensionari in anul 2019? pintilescusorin pintilescusorin In ce conditii poate un pensionar sa completeze acel formular de 2%, si daca acel pensionar are venituri si din salariu poate completa un al doilea formular ? (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)