avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare indian
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare indian

Buna ziua,
Am vrea sa angajam un cetatean indian, care a mai lucrat in Romania , are incetat contractul la fostul loc de munca in data de 23.06.2025, a scos cazier si are permisul de sedere valabil pana in 07.11.2025.
Ce trebuie sa facem in afara de contractul de munca pentru aceasta persoana?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 20:26, 27 Iunie 2025
aviz de munca trebuie sa luati plus prelungirea permisului de sedere
Inainte de a face contractul, da?
Ii puteti face c.i.m. pe durata determinata pana ii expira permisul de sedere ..pana atunci trebuie facute noile documente.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca-cetatean strain Daliborka Daliborka Buna ziua am o speta mai aparte am angajat in luna septembrie un domn din Sri Lanka pe per determinata, contractul de munca expira in 30.03.17; domnul este ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am urmatoarea situatie: -salariat din republica moldova, ... enaselalessandraelena enaselalessandraelena Buna seara. am urmatoarea situatie: -salariat din REPUBLICA MOLDOVA, sofer care face curse in afara tarii. -are aviz de munca pentru lucrator permanent ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean sarb - permis de sedere masterand Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am dreptul sa angajez un cetatean sarb, daca acesta are un permis de sedere care i s-a eliberat (cred eu) pe motivul urmarii studiilor - scrie ... (vezi toată discuția)