avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Daca am deja poprire pe cont si angajatorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Daca am deja poprire pe cont si angajatorul a inceput ...

Buna ziua! Daca am deja poprire pe cont si angajatorul a inceput sa plateasca din datorie, suma datorata se mai poate mari? Am primit notificare de la executor cu o suma marita, nu inteleg? Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Desigur , se calculeaza dobanzi pe fiecare zi de intarziere , plus cheltuielile de executare . Sa va asteptati ca , atunci cand toata suma executata va fi platita , sa vi se calculeze penalitati si pentru perioada executarii , si sa vi se retina in continuare si acestea .
Până nu se acgită integral creanța și cheltuielile de executare, datoria reală poate crește.
Depinde in ce baza, scrie in incheierea de la executor. Puteti contesta aceste cresteri in 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara - poprire mara2017 mara2017 Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva in care scrie ca tatal copilului trebuie sa plateasca 25% din venituri + diferenta de bani de la momentul ... (vezi toată discuția)
Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)