avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte de inchiriere

Pot rezilia un contract de inchiriere in 60 de zile daca in contract scrie"rezilierea contractuluise poate realiza prin acord bilateral al partilor,partea interesata urmand sa notifice cu 60 de zile inainte"si proprietarul nu vrea?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 10:52, 15 Februarie 2010
da, se poate.. daca propietarul nu vrea, ghinionul lui.. il notificati cu 60 zile inainte si dupa aia la implinrea termenului de 60 zile ii predati cheile...n-are ce sa va faca
bafta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Petre Enache, Avocat
achiesez la cele spuse mai sus de colegul meu ..daca aveti clauza de reziliere cu notificare prealabila de 60 de zile, atunci la implinirea termenului ii predati imobilul si cheile pe baza de proces-verbal de predare primire ..
in situatia probabila de a refuza sa semneze, pregatiti-va din timp un martor care sa fie prezent , "legitimat" in p/v si care sa semneze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere PetrescuP PetrescuP Cum poate fi abordată următoarea speță? 1) Chiriașii (persoane fizice) anunță pe mail proprietarul (PF) că au reziliat contractul de închiriere, au ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere AdrianNicola AdrianNicola In cazul unui contract de inchiriere spatiu birouri intre 2 firme Daca locatorul (chiriasul) vrea sa rezilieze contractul inainte de termen si in contract nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)