avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am lucrat in 1986 timp de, nu mai țin ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am lucrat in 1986 timp de, nu mai țin minte câte ...

Buna ziua. Am lucrat in 1986 timp de, nu mai țin minte câte luni, la combinatul siderurgic HUNEDOARA ,la OE2. Cum pot obține o adeverința de munca ptr acest timp? Multumesc anticipat…
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 30 Iunie 2025
SC SIDERMET SA
Denumiri anterioare: AGROMEC BAIA DE CRIS; VICTORIA CALAN; COMBINATUL SIDERURGIC HUNEDOARA
Operatorul economic (sediu): SC ARCHIVIT SRL (Popesti Leordeni, DN-CB nr. 261, Judet Ilfov)
Anii Extremi: 1952-2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot găsi arhiva combinatului siderurgic hunedoara? parascutadoina parascutadoina Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic Hunedoara,asi vrea sa scot sporurile . (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate ... constantinbunea constantinbunea Bună ziua. O adresă sau un nr. de telefon, pentru a scoate adeverință de grupă de la fosta IMGB? Vă multumesc (vezi toată discuția)